Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

CBS De Lindenborgh wint Leesvirus 2014

De winnaars van leesvirus 2014 (CBS De Lindenborgh)

Winnaars leesvirus 2014 (CBS De Lindenborgh)

MUSSELKANAAL – CBS De Lindenborgh uit Musselkanaal is de winnaar van het project Leesvirus in de gemeenten Stadskanaal en Vlagtwedde. Leesvirus is een leesbevorderingsproject voor groep 6 van de basisschool. Leesvirus draait om tien mooie, spannende en grappige boeken. De kinderen lezen deze boeken, geven hun mening, wisselen ervaringen uit en doen mee aan de quiz.

Feestelijke afsluiting
Woensdag 9 april waren alle deelnemende groepen aanwezig in Theater Geert Teis voor de feestelijke afsluiting van het project. Kindertheater De Twee Heeren gaf een spannende voorstelling vol humor, avontuur en mysterie.

Besmettelijk
Dit jaar gingen 8 scholen uit de gemeenten Stadskanaal en Vlagtwedde de strijd met elkaar aan. CBS De Lindenborgh wist de titel ‘meest besmette school’ in de wacht te slepen en nam de grote beker mee naar huis. Zij werden op de voet gevolgd door OBS Plaggenborg uit Sellingen. Tijdens het feest werd door de leerlingen ook het meest besmettelijke boek van 2014 gekozen. Dit jaar was dat het boek Lizzy van Suzanne Buis.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.