Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Levensgrote kindertekeningen in nieuwe Bibliotheek Musselkanaal

De kindertekeningen

De kindertekeningen

MUSSELKANAAL – Bibliotheek Musselkanaal heeft per 7 april een nieuwe plek in de multifunctionele accommodatie Lint. De kinderafdeling heeft een speciale wand die bestaat uit levensgrote kindertekeningen. Afgelopen woensdag hebben de makers van deze tekeningen het resultaat bewonderd.

Wedstrijd
Alle kinderen van 6 en 7 jaar die lid zijn van de Bibliotheek in Musselkanaal konden meedoen aan een tekenwedstrijd. De tekeningen zijn beoordeeld door een deskundige jury, met daarin onder andere wethouder Erik Bieze. De winnende tekeningen zijn onderdeel geworden van een speciale wand in de kinderafdeling van de nieuwe Bibliotheek. Van één van de winnende tekeningen is een kleurplaat gemaakt.

Onthulling
Woensdag 9 april hebben de kinderen van de winnende tekeningen een bezoekje aan de nieuwe Bibliotheek gebracht. Ze konden met eigen ogen het resultaat bewonderen en hebben een cadeautje in ontvangst genomen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.