Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Meisje aangehouden op verdenking brandstichting

HoofdkadeSTADSKANAAL – Een 17-jarig meisje uit Stadskanaal is aangehouden vanwege verdenking op brandstichting in het leegstaande pand aan de Hoofdkade. Lees ook onze eerdere berichtgeving herover. In het pand aan de Hoofdkade was vrijdagmiddag brand uitgebroken met veel rookontwikkeling. De 17-jarige zat voor het pand naar de brand te kijken. Op basis van onder andere getuigenverklaringen is het meisje aangehouden. Vermoedelijk gaat het om een uit de hand gelopen ‘kwajongensstreek’.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.