Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Klap tot Klaploop 2e paasdag live op je radio

Klap tot Klap loop StadskanaalSTADSKANAAL – Op 2e paasdag zal RTV Stadskanaal, net als voorgaande jaren, de Klap tot Klaploop verslaan. De uitzending begint rond 11.00 uur. Het gaal inmiddels alweer om de 24e editie van de loop tussen Musselkanaal en Stadskanaal met recreatieve lopers, wedstrijdlopers en diverse doelgroeplopers.

Stadskanaal is een sportieve gemeente, dat blijkt wel uit het aanbod aan particuliere en gemeentelijke sportvoorzieningen. Het Klap tot Klaploop evenement hoort daar zeker tussen. De grote publieke belangstelling tijdens de sportieve loop laat dat ook zeker blijken. Gemiddeld komen er zo’n 20.000 toeschouwers op af. En allemaal willen ze weer naast de regionale lopers de wedstrijdrunners zien.

Het is langzamerhand traditie dat bij zowel de mannen als de vrouwen een loper uit een Afrikaans land, meestal Kenia de wedstrijdloop over de 10 km wint.

Alle starts in Musselkanaal
Om 11.30 uur begint de G-Loop als allereerste run vanuit de Badstraat in Musselkanaal. Om 11.45 uur volgt dan de RTV Stadskanaal bambinoloop voor kids t/m 6 jaar. De Univé Stad en Land wedstrijdloop over 10 km begint om 14.00 uur. De finish is in het Stadshart van Stadskanaal (Geert Teis). Harm Noor, Klaas Beikes en Ronald Vissering doen live- wedstrijdverslag via de radio. De prijsuitreiking zal uiteindelijk plaatsvinden rond 15.45 uur in de Spont.

Voor het totale Klap tot Klaploop programma klik hier.

Sfeerbeelden van de loop in 2013

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.