Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Afscheid en lintjes in de Kanaalster politiek

Gemeenteraad Stadskanaal 2010-2014

Gemeenteraad Stadskanaal 2010-2014

STADSKANAAL – Gisterenavond is er afscheid genomen van twaalf niet herkozen gemeenteraadsleden. Gert Jan Boels (CDA) was gisterenavond niet aanwezig omdat hij op vakantie is dus bleven er elf over om de hand te schudden. Het bleef echter niet bij hand schudden want vier vertrekkende raadsleden kregen uit handen van burgemeester Baukje Galama een Koninklijke onderscheiding.

Goedhart Borgesius (VVD) wegens 19 jaar raadslidmaatschap. Mark Kanter (PvdA) 16 jaar raadslid. Jan Deuring (CDA) 12 jaar raadslid en Erik van der Vlag eveneens wegens 12 jaar raadslid. Allen werden lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De nieuwe gemeenteraadsamenstelling heeft inmiddels al vergaderd en het nieuwe college heeft het bestuursakkoord ook al bijna klaar. Rest nog het afscheid nemen van de scheidende wethouders Jan-Willem van de Kolk, Jan Bessembinders en Erik Bieze op donderdag 15 mei.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.