Direct naar de inhoud.

Inschrijven Hondsrug Estafette is gestart

  • door:
  • op:
Route Hondsrug Estafette 2014
Route Hondsrug Estafette 2014

SCHIPBORG – In Schipborg start op vrijdag 3 oktober de eerste Hondsrug Estafette over 237 kilometer. De deelnemers moeten binnen 24 uur het Duitse kuuroord plaatsje Bad Laer proberen te bereiken. Een mooie uitdaging voor geoefende hardlopers die graag door een mooie natuurlijke omgeving hardlopen.

Dat is ook de insteek van Stichting Loopevenementen S.A. “Wij kijken vooral of een route mooi en uitdagend is voor de deelnemers. Want als je zó lang loopt, wil het oog ook wat”, zegt Benelux woordvoerder Frank Veen “. Na een succesvolle Waddenzee Estafette in oktober 2013 is het nu de beurt aan de Hondsrug Estafette. Wederom is de startplaats in Schipborg middenin het Drentsche Aa-gebied met veel bos en heide.

 

Wat de Hondsrug Estafette uniek maakt is dat de route door een zeer afwisselend landschap gaat dat is ontstaan tijdens de voorlaatste ijstijden. Een leuk detail is dat je ‘s nachts door Dierenpark Emmen gaat. Verder gaat deze schitterende route door twee Geoparken in Nederland & Duitsland.

Inschrijven kan tot 31 augustus via de website www.hondsrugestafette.eu



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal