Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

PvdA-kandidaat Emmelkamp voor Europees Parlement bezoekt Stadskanaal

Emmelkamp

Emmelkamp

STADSKANAAL – Michiel Emmelkamp, kandidaat nr 4 voor het Europees Parlement voor de PvdA, bezoekt donderdag 8 mei Stadskanaal. Hij doet dit in zijn campagnetour ‘Europa van Onderop’. Emmelkamp heeft als speerpunt het realiseren van goede banen in Noord-Nederland. Emmelkamp, geboren en getogen Groninger, wil zich sterk maken voor een goede vertegenwoordiging van het Noorden in Brussel. Om dit te bereiken is hij een voorkeursactie gestart om direct gekozen te worden in het Europees Parlement.

Emmelkamp zal in de ochtend het bedrijventerrein Dideldom bezoeken. Dit bedrijventerrein is enkele jaren geleden met behulp van Europese middelen aangepakt. In het verleden was het een terrein waar veel maakindustrie actief was. Sinds Philips is verdwenen is er ook veel werkgelegenheid verdwenen. Het verwaarloosde terrein van Philips is daar een trieste herinnering aan. Emmelkamp wil daarom strijden voor Europese investeringen in innovatie en maakindustrie, ook in Oost-Groningen.

De plannen van Michiel Emmelkamp zijn te volgen via michielemmelkamp.pvda.nl. Daar kunnen belangstellenden zich ook aanmelden voor het schaduwparlement. Ook is daar zijn 5 puntenplan te lezen voor goede banen in het Noorden. Hij doet dit met als uitgangspunt om Europa nuchterder, eerlijker en democratischer te maken.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.