Direct naar de inhoud.

Dreumesuurtje in Bibliotheek Stadskanaal

  • door:
  • op:

bibliotheekSTADSKANAAL – Woensdag 14 mei van 10.00 tot 11.00 uur vindt het maandelijkse dreumesuurtje in Bibliotheek Stadskanaal plaats. Het dreumesuurtje is een gezellig uurtje voor een- tot tweejarigen en hun ouders, grootouders of oppas. Tijdens dit uurtje wordt er voorgelezen, gezongen, gespeeld en geknutseld. De activiteiten zijn gericht op stimulering van de taalontwikkeling, de motoriek en de sociaal-emotionele ontwikkeling van het jonge kind. Deze maand staat het boek Nijntje op de boerderij van Dick Bruna centraal.
Gratis
De bibliotheek organiseert elke maand op woensdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur een dreumesuurtje. De data in 2014 zijn: 14 mei, 11 juni, 17 september, 15 oktober, 19 november en 17 december. De dreumesuurtjes zijn gratis en vrij toegankelijk voor elke ouder, grootouder of oppas met jonge kinderen.

BoekStart
Het dreumesuurtje is onderdeel van het programma BoekStart, dat het lezen met baby’s, dreumesen en peuters stimuleert. Elk kind tussen nul en anderhalf jaar dat lid wordt in een bibliotheek in gemeente Stadskanaal of Vlagtwedde (of in één van de andere bibliotheken in provincie Groningen) krijgt een gratis Boekstartkoffertje met daarin twee boekjes, een cd, een boekenlegger en een handige folder over voorlezen.

 



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal