Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Groot Zumba®Fitness event in Winschoten!

Men@workWinschoten – MEN@WORK Part 3, het Zumba®Fitness event van Noord Nederland, staat ook dit jaar weer gepland. Dit jaar zal het plaatsvinden op 31 mei 2014 vanaf 18:00 uur.

Dit is inmiddels de 3e editie en wordt ook dit jaar gehouden in Sport en Wellnesscentrum Oldambt aan de Zuiderveen 29 te Winschoten.

Er zullen deze editie maar liefst 17 Mannelijke Zumba®Fitness Instructeurs op het podium staan, Afkomstig uit Duitsland, België en heel Nederland. Er wordt niet alleen de reguliere Zumba®Fitness workouts gegeven, maar er is ook gedacht aan de kinderen met Zumba®Kids en de net gelanceerde Zumba®Step.

Tevens staat het nieuwe BOKWA®Fitness op het programma ,welke gegeven wordt door Bokwa Master Trainer Remondo Goedkoop.

Zumba®Fitness is voor iedereen! Voor beginners als gevorderden, het maakt niet uit, iedereen kan meedoen volgens de organisator van MEN@WORK, Ellen van Geene.

Na de Zumba®Fitness event 31 mei zorgt de band ALLOWAY voor de muzikale afsluiting van de dag! Gegarandeerd dat het feestje dus nog even doorgaat! De band speelt voornamelijk covers in een ALLOWAY-jasje!

Catering is aanwezig tijdens het evenement en dit festijn zal worden vast gelegd door fotograaf Marcel Lameijer.

Voor kaarten en meer informatie kun je terecht op https://www.facebook.com/events/201770103356616/

RTV-Stadskanaal mag twee vrijkaarten weggeven! Je kunt tot en met 9 mei 2014 meedoen op http://www.rtvstadskanaal.nl/win-twee-vrijkaarten-voor-menwork/

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Groot Zumba®Fitness event in Winschoten!

  1. Ik weet van mijn vriendin Jayne dat dit een heel gezellig en spectaculair evenement gaat worden, net als vorige jaren. Na afloop van de workouts lekker douchen, vrijetijdskleding mee en nog een afterparty met live muziek, dus weer dansen met een gezellige band met een hapje en een drankje, dit gaat super tof worden! Ik verheug me erop!!! De lessen van Ellen zijn trouwens super leuk, veel afwisseling, gezelligheid en humor. Prachtige muziek en eenvoudige maar leuke choreografieën welke makkelijk zijn op te pakken door de vele herhalingen, waardoor het echt om het bewegen gaat en het verbranden van calorieën. Echte ontspanning dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.