Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gospelkoor Zemira vijf jaar “Samen onderweg”

Gospelkoor ZemiraMUSSEL – Op 1 september 2008 zijn de gospelkoren ‘Living Water’ en ‘Calling Voices’ uit Mussel samengegaan. Onder de naam ‘Zemira’ werd er een nieuwe start gemaakt. ‘Zemira’ komt uit het Hebreeuws en betekent letterlijk ‘lied’. Het wordt ook wel vrij vertaald als ‘blijde/vrolijke melodie’. Een naam, die dus perfect past de doelstelling; van Zemira het woord van God verspreiden!

Het interkerkelijk Gospelkoor Zemira is nu vijf jaar samen onderweg en alle reden voor het koor om dit te vieren door middel van een benefietconcert op 16 mei a.s.  met als thema: “Samen onderweg”. Het concert wordt gehouden in het gebouw van B.G.M. Jabes, aan de Hibiscusstraat 1 in Musselkanaal. De toegang is gratis, wel wordt er een collecte gehouden. Het begint om 19.30 uur en de zaal is om 19.00 uur open. Verdere muzikale medewerking wordt verleend door Carolien Haaksma. De opbrengst van het concert is bestemd voor St. Tjsernobyl Mussel-Onstwedde en St. Huruma Meva (weeskinderen Kenia) Iedereen  wordt van harte uitgenodigd om bij dit jubileumconcert aanwezig te zijn. Info: www.gospelkoorzemira.nl

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.