Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Optreden Henk Harders vrijdagavond bij RTVS

sterrenstralenSTADSKANAAL Vrijdagavond is de zanger Henk Harders een uur (live) te horen bij RTV Stadskanaal. Hij is alweer de 5e artiest die Live On Stage staat in studio 2 tijdens het programma ’S-Express’! Tussen 20.00 en 21.00 uur kun je Henk dus in de lokale ether (105.3 FM), kabel (104.1 FM) en via onze internetstream horen. Uiteraard mag je gerust een kijkje komen nemen. Dan kun je Henk horen en van dichtbij zien zingen (o.a. zijn nieuwe single ‘Als de sterren weer gaan stralen’). Het ‘live’ miniconcert wordt zoals altijd technisch verzorgt door Eurodisc omdat kwaliteit voorop staat.

 

Website: Henk Harders

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.