Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Miniconcerten S-Express nu ook voor publiek!

De Rebels

De Rebels

S-Express – De miniconcerten in de S-Express zijn nu ook gratis toegankelijk voor een beperkt aantal liefhebbers! Iedere vrijdagavond zingen en spelen hier bekende (en minder bekende) artiesten uit de regio. Zowel artiesten als luisteraars benaderen RTV-Stadskanaal met de wens een aantal liefhebbers in de live-ruimte toe te laten. Hierop hebben Bert Jan, Dorien en Alex besloten een beperkt aantal gasten toe te laten tussen 20.00 uur en 21.00 uur.

 

 

Aanmelden
Aangezien we niemand aan de deur willen teleurstellen hebben we een aanmeldformulier beschikbaar gesteld op onze website. De eerste 10 á 15 liefhebbers zullen worden uitgenodigd. Wees er dus snel bij!

Miniconcert
Het concert zal in een soort huiskamersfeer plaatsvinden. Kleinschalig  en gezellig waardoor liefhebbers optimaal kunnen genieten van hun favoriete artiest. Soms is er ook tijd voor een “meet en greet”. Vrijdag 16 mei is de microfoon voor Jan Henk de Groot en 23 mei komt Alex Luttjeboer! (wijzigingen voorbehouden) In de planning staan inmiddels BJ Hagen, Bedstay, Kangeroe Plof, Squeeze It en veel meer…

Geef je dus snel op en wie weet mogen we je binnenkort verwelkomen in de studio. Uiteraard mag je ook even een kijkje nemen in de radio-studio..

Aanmeldformulier: http://www.rtvstadskanaal.nl/liveoptredens/

Meer informatie over de S-Express vind je op: http://www.rtvstadskanaal.nl/s-express/

De technische ondersteuning is in handen van Eurodisc.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.