Direct naar de inhoud.

Lezing over forensisch onderzoek in Bibliotheek Stadskanaal

  • door:
  • op:

logo_header_bibliotheekSTADSKANAAL – Dinsdag 27 mei organiseren Bibliotheek Stadskanaal en The Read Shop Stadskanaal een lezing over forensisch onderzoek.

De wereld van het forensisch onderzoek

Een forensisch onderzoeker van Forensicon BV neemt de toehoorders deze avond mee in de wereld van het forensisch onderzoek. Verschillende vormen van forensisch onderzoek worden besproken en uitgelegd. Aan de hand van filmpjes en korte tests worden de deelnemers bewust van het gemak waarmee men relevante details in verschillende situaties mist. Ook wordt er een kleine praktijksituatie uitgezet, waarbij enkele deelnemers zelf onderzoek kunnen uitvoeren.

Kaarten

De lezing vindt plaats in Bibliotheek Stadskanaal en begint om 19.30 uur. Toegangskaarten zijn te verkrijgen bij de bibliotheken in Ter Apel, Stadskanaal, Vlagtwedde, Onstwedde en Musselkanaal en bij The Read Shop Stadskanaal. Bibliotheekleden betalen €3,00, niet leden betalen €5,00.

De verschillende vormen van forensisch onderzoek worden op een begrijpelijke wijze besproken. De lezing is daarom geschikt voor deelnemers van alle leeftijden.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal