Direct naar de inhoud.

Leerlingen Maarsborg winnen voorstelling Ernst, Bobbie en de rest

  • door:
  • op:
De winnende leerlingen
De winnende leerlingen

STADSKANAAL – Op maandag 19 mei gaan alle leerlingen van ‘De Maarsborg’ naar een optreden van Ernst, Bobbie en de rest in het Theater Geert Teis. Dit omdat De Maarsborg winnaar is van de wedstrijd die was verbonden aan de pilot inzameling drankenkartons in Maarsveld. Wethouder Peter Gelling ontvangt de leerlingen rond 13.45 uur in het theater.
De leerlingen van groep 5 en 6 hebben zich beziggehouden met het lespakket dat gekoppeld was aan de pilot. De pilot liep van 1 mei tot 1 november 2013. Het lespakket bestond uit vier lessen waarbij de leerlingen onder meer vogelhuisjes van drankenkartons maakten. De school die de mooiste foto maakte van hun creaties, won een optreden van Ernst, Bobbie en de rest. De gemeente Stadskanaal is trots op de prestaties van de leerlingen en heeft, in samenwerking met het theater, de school de voorstelling aangebonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-