Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Brandweer redt bewoners bij woningbrand Tweede Exloërmond

Foto: H. Buseman - 112kanaalstreek

Foto: H. Buseman – 112kanaalstreek

TWEEDE EXLOËRMOND – In de nacht van zaterdag op zondag werd er een woningbrand aan de Harm Tiesingstraat in Tweede-Exloërmond gemeld. Er werd gelijk een middelbrand melding voor uit gegeven omdat er enkele bewoners in de woning aanwezig waren. Naast de brandweer van Tweede-Exloërmond werden ook de brandweer korpsen van Ter-Apel, Borger en Stadskanaal gealarmeerd. In het trappenhuis van een portiekwoning stond een grote stapel oud papier in de brand. Eén van de bewoners heeft samen met buurtbewoners de brand weten te blussen. Er was een behoorlijk rook ontwikkeling in de portiek ontstaan. De brandweer van Tweede-Exloërmond was snel ter plaatse en hoefde de brand alleen nog af te blussen.

Door de brand konden de drie aanwezige bewoners van de bovenste woningen niet naar beneden komen. Zij zijn door de brandweer met een ladder van het balkon gehaald. De bewoners zijn door een ter plaatse gekomen ambulance gecontroleerd maar mankeerden niets. Voor de dieren waaronder drie honden en een vogel die in de woningen aanwezig waren is een dierenambulance ter plaatse geweest.

Foto en tekst via: 112kanaalstreek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.