Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Prof. Smalhout in het Witte Kerkje van Gasselte

Prof. Smalhout

Prof. Smalhout

GASSELTE – Zondag 25 mei om 10 uur zal Prof.dr. B. Smalhout voorgaan in de kerkdienst in het Witte Kerkje in Gasselte. Prof. Smalhout (1927) was van 1969 tot 1992 hoogleraar anesthesiologie aan de Universiteit van Utrecht. Naast zijn wetenschappelijke publicaties schrijft hij wekelijks de column Op het scherp van de snede in De Telegraaf. Ook heeft hij boeken over Bijbelse onderwerpen op zijn naam staan. Hij heeft een joods-christelijke achtergrond en is een groot kenner van de Bijbel: “De Bijbel brengt je terug naar de essentie van het bestaan”. Smalhout onderhoudt een bijzondere band met de protestantse gemeente te Gasselte.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.