Direct naar de inhoud.

Resultaten verkeerscontrole Nieuwe Pekela

  • door:
  • op:
Archief foto: M. Dol - RTV-S
Archief foto: M. Dol – RTV-S

NIEUWE-PEKELA – Woensdagochtend heeft de politie met de Rijkdienst voor Wegverkeer en Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit tussen 06.00 uur en 12.00 uur een controle op bedrijfswagens gehouden op de N366 bij Nieuwe Pekela.

Hierbij werd gebruik gemaakt van de ANPR (Automatic number plate recognition). Er zijn die ochtend 30 bekeuringen uitgeschreven. De bekeuringen werden onder andere uitgeschreven voor technische gebreken, afvallende lading en scherpe uitstekende delen op voertuigen en aanhangwagens, overbelading en de Wegenverkeerswet.

Tevens werden er 900 gram henneptoppen aangetroffen achter in een auto. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-