Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Werkbezoek CDA aan RTV Stadskanaal

Vlnr: Peter gelling, Aike Maarsingh, Henk de Muinck, Maria Sanders en Goziena Brongers-Roffel.

Vlnr: Peter Gelling, Aike Maarsingh, Henk de Muinck, Maria Sanders en Goziena Brongers-Roffel.

STADSKANAAL – Een delegatie van de CDA-fractie Stadskanaal heeft woensdagmiddag een werkbezoek gebracht aan RTV Stadskanaal. De CDA politici hebben zich laten voorlichten door Boelo Lutgert en Bert Jan Brinkman van het dagelijks bestuur van de lokale omroep.

Na een rondleiding door het gebouw waarbij een kijkje werd genomen in de radiostudio’s werd er gesproken over de kernactiviteit, programma’s maken voor de gemeente Stadskanaal. Het CDA was onder de indruk van het vele vrijwilligerswerk. Fractielid Aike Maarsingh roemde de kennis bij de vrijwilligers omtrent studiotechniek en alles wat hierbij komt kijken.

Boelo en Bert Jan spraken met de politici van het CDA over o.a.  de ‘lokale’ functie van omroep Stadskanaal. Het PBO (Programma Bepalend Orgaan) werd uit de doeken gedaan en er werd gesproken over de subsidie verstrekking.

RTV Stadskanaal onderscheidt zich met nieuws uit de gemeente en naaste omgeving en verslaat uitsluitend lokale evenementen. De focus ligt hierbij vooral op de Kanaalstreek! Het CDA onderstreept dit belang omdat lokaal nieuws en lokale programma’s saamhorigheid creëert en bovendien mensen een identiteitsgevoel geeft. Het werkbezoek duurde bijna anderhalf uur.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.