Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Muzieknacht in Veendam

New Adventures

New Adventures

VEENDAM – Op woensdag 28 mei 2014 organiseert Bogdike in samenwerking met de Veendammer Horeca een muzieknacht in Veendam, aan de Line up van deze muzikale trip langs diverse horecazaken is op het laatste moment nog een horecabedrijf en een band toe gevoegd.

Naast de 11 zaken, Jinx (New Adventures),Toeter (HotMe!), Rembrandt (Matchstick), LaVache (Toossst), Hof van Holland (Double King Band), Limburgia (Herbie and the Harmonics), Henry’s (Big Oak and Flat Hat) vanBeresteyn (Veendam), Parkzicht (Given), Dukdalf (JeeBee Blues Band) Het Perron (Still Going West (trio), de 12e zaak die mee doet aan dit evenement is het pas geopende Grand Café Boulevard aan het Beneden Oosterdiep de band die er speelt is de soulformatie Soulright.

Aanvang van de avond is vanaf 21.00 uur. De entree in de vvk bedraagt € 6,00 en a.d. kassa € 10,00. Donateurs van Bogdike kunnen op de avond zelf voor € 3,00 een kaartje bij vanBeresteyn kopen. Om naar de horecazaken buiten het centrum te gaan rijdt er een gratis taxi

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.