Direct naar de inhoud.

Netwerkcafé voor uitkeringsgerechtigden over de participatiewet

  • door:
  • op:

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-four-hands-together-image14760045MUSSELKANAAL – Netwerkcafé Vrijuit (vrijwilliger en uitkering)organiseert op woensdagavond 11 juni in buurthuis de Stobbe in Musselkanaal haar eerste bijeenkomst met als thema: “Wat gaat de nieuwe participatiewet betekenen voor mensen met een (WWB) uitkering van Sociale Zaken?”.  De verantwoordelijke wethouder in Stadskanaal, Francis Boen, zal de nieuwe wet in begrijpelijke taal uitleggen. En natuurlijk is er gelegenheid om vragen over dit onderwerp te stellen en om ervaringen uit te wisselen.

Netwerkcafé Vrijuit is een platform van en voor uitkeringsgerechtigden die ervaringen willen delen, hun netwerk willen uitbreiden en informatie willen over (vrijwilligers)werk en uitkering. Het Netwerkcafé is een initiatief van het Vrijwilligerscollege Stadskanaal: leren van elkaar!

De bijeenkomst op 11 juni in buurthuis de Stobbe (Akkerweg in Musselkanaal) is bedoeld voor mensen met een (WWB) uitkering en begint om 19.30 uur. Aanmelding vooraf is niet nodig.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal