Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Samenloop voor Hoop in Borger

Maarten van de Weijde op de samenloop

Maarten van de Weijde op de samenloop

BORGER – Vandaag maar ook morgen nog is er in Borger de ‘Samenloop voor Hoop’. De Samenloop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette georganiseerd vanuit KWF Kankerbestrijding voor de strijd tegen kanker.

Het doel van de SamenLoop is enerzijds om (ex) kankerpatiënten (survivors) een hart onder de riem te steken, anderzijds is het een sponsorloop met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Gedurende deze 24-uurs wandelestafette loopt er altijd minstens 1 teamlid, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Burgemeester Marco Out van de gemeente Borger Odoorn was natuurlijk aanwezig, Olympisch (zwem)kampioen Maarten van de Weijde (foto)  en de bekende radiopresentator Bert Haandrikman. De Samenloop voor Hoop werd gestart op sportpark De Drift. Haandrikman had speciaal voor de 24-uurs estafette een radiospot gemaakt. Geheel belangeloos is deze uitgezonden op diverse radiozenders waaronder RTV Stadskanaal. (foto’s Bert Stam / RTVS)

samenloop voor Hoop Borger (sportpark de Drift)

samenloop voor Hoop Borger (sportpark de Drift)

Burgemeester Marco Out tijdens de samenloop voor hoop in Borger

Burgemeester Marco Out tijdens de samenloop voor hoop in Borger

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.