Direct naar de inhoud.

Goud van oud

jsdbpostergoudvanoudONSTWEDDE – Goud van Oud, één van de populairste party’s van de laatste jaren in jeugdsoos ‘de Boerderij’ staat ook dit seizoen twee keer op de agenda! Na de geslaagde, eerste editie in november zal zaterdag 24 mei de tweede avond van dit seizoen zijn die in het teken staat van de grootste hits van de jaren ’70, ’80 en ’90.

Op deze avond geen beats van Calvin Harris, Katy Perry en Armin van Buuren, maar knetterende gitaren van Status Quo, Queen en Meat Loaf! Ook namen als Luv, Bruce Springsteen, the Pointer Sisters, Bon Jovi, Dire Straits en U2 zullen terugkeren in Jeugdsoos de Boerderij.

Om jou als bezoeker ook het gevoel te geven dat je weer even in een paar decennia geleden bent beland, zorgen we voor een passende decoratie met langspeelplaten en veel gouden tinten. En de aankleding is helemaal af als oud-DJ’s Martijn de Wijk en Jeroen Luring achter de knoppen plaatsnemen!

Goud van oud vindt plaats op zaterdag 24 mei in jeugdsoos ‘de Boerderij’! Aanvang 20.30 uur, min. leeftijd 12 jaar. De entree is gratis voor pashouders en niet-pashouders betalen € 3,- entree.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-