Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Medailles voor ZPC Stadskanaal bij Provinciale Zomer B Kampioenschappen

Op de foto ontbreken Marlinde Koops en Marten Wezel - © Foto: Tineke Hatzmann

Op de foto ontbreken Marlinde Koops en Marten Wezel – Foto: Tineke Hatzmann

WINSCHOTEN – ZPC Stadskanaal heeft goede resultaten behaald bij de Provinciale Zomer B Kampioenschappen afgelopen weekend in Zwembad “De Watertoren” in Winschoten. De zwemmers van ZPC Stadskanaal keerden in totaal met zeventien medailles, – waarvan 8 gouden, 7 zilveren en 2 bronzen medailles – , huiswaarts.

Goud werd er gezwommen door Marlinde Koops (2x), Max Pathuis (3x), Doo-Hwan van Gennip, Jin-Tae van Gennip en Tim Hatzmann. Het zilver was weggelegd voor Max Pathuis, Doo-Hwan van Gennip, Jin-Tae van Gennip (2x) en Tim Hatzmann (3x). Verder mochten Max Pathuis en Tim Hatzmann ook nog een bronzen medaille in ontvangst nemen. Marten Wezel zwom een mooie tijd op de 50 meter vrije slag maar werd helaas gediskwalificeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.