Direct naar de inhoud.

Winnaar actie vernieuwde Bibliotheek Musselkanaal

  • door:
  • op:

bibliotheek-musselkanaalMUSSELKANAAL – Maandag 7 april is Bibliotheek Musselkanaal op een nieuwe locatie opengegaan. Bezoekers van de nieuwe bibliotheek konden hun mening geven over het resultaat en hiermee kans maken op een boodschappenpakket van de Supercoop.

Winnaar

In totaal hebben bijna 500 bezoekers hun mening gegeven over de vernieuwde bibliotheek. De reacties zijn overwegend positief. Winnaar van de actie is Sanne Alting van 7 jaar. Zij vindt de bibliotheek héél mooi! Sanne heeft vorige week een krat vol boodschappen van supermarkt Supercoop Musselkanaal en een mooi leesboek ontvangen.

Nieuwe manier van werken

De Bibliotheek is niet alleen helemaal opnieuw ingericht, er is veel meer veranderd. Leden kunnen voortaan met behulp van een automaat zelf lenen en inleveren. En de Bibliotheek is vaker en langer open, van 9.00 tot 17.00 uur. Elke middag is tijdens de service-uren (van 14.00 tot 17.00 uur) een bibliotheekmedewerker aanwezig voor vragen en advies. Wij nodigen u van harte uit om zelf de nieuwe Bibliotheek te komen bekijken.

Bibliotheekconcept

De nieuwe Bibliotheek van Musselkanaal is ingericht volgens het Groninger bibliotheekconcept, waarbij de inrichting eigentijdser is en de collectie beter is afgestemd op de wensen van de leners. In onder andere de Bibliotheek in Haren en Grootegast wordt al enkele jaren heel erg succesvol met dit concept gewerkt.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal