Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

New Adventures – Presentatie cd Station Zero

New-AdventuresWinschoten – In 1978 richten Peter Bootsman, Harry de Winter en Henk ‘Torpedo’ Kuiper in Winschoten de New Adventures op. De band doet het zo goed in het live-circuit dat het trio op tournee gaat met Golden Earring. De tweede single Come on wordt een hit en in ’80 ontvangt New Adventures de Zilveren Harp. Een jaar later staat de band op Pinkpop. Op vrijdag 6 juni om 21.00 uur, 36 jaar later, presenteert New Adventures de gloednieuwe cd Station Zero, die officiĆ«el ten doop wordt gehouden in De Tramwerkplaats in Winschoten, de bakermat van de groep.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.