Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Marco en Devie geven miniconcert in de S-Express!

Marco en DevieS-Express – Een aantal maanden geleden kwamen Marco Bronsema en Devie Boekelo spontaan de studio van RTV-Stadskanaal binnen wandelen i.v.m. hun promo-tour voor de Unicef Talent Battle. De presentatoren was blij verrast en overvallen door hun geweldige live-optreden! Alex Bos, Bert Jan Brinkman en Dorien Franken zijn dan ook verheugd te mogen melden dat Marco en Devie vrijdag 30 mei tussen 20.00 uur en 21.00 uur een miniconcert geven in hun vrijdagavondshow de “S-Express“.

Het begon allemaal op school. Marco en Devie gaan naar het Ubbo Emmius College in Winschoten. Daar wordt naast de reguliere lessen ook veel aandacht besteed aan muziek. Bovendien wonen ze allebei in Blijham. Dicht bij elkaar en in het ouderlijk huis van Marco ruimte zat om te oefenen; dit enorm gestimuleerd door de ouders.

Ze brengen veel nummers van Simon en Garfunkel ten gehore en ook Dire Straits behoort tot de favorieten. Inmiddels ligt het zelf geschreven nummer Sound of the night op de plank en is een videoclip gemaakt.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.