Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Neil Hendriks stevent af op zomerhit

Neil HendriksStadskanaal – Neil Hendriks, de Nederlandstalige zanger die zijn carrière begon door als vijfde te eindigen in de populaire tv-talentenjacht Idols, gaat als een raket.

Reden hiertoe is de release van zijn nieuwe single ‘Jij hoort bij mij’ die een half jaar na zijn vorige track al uit de speakers van de radio galmt. Het lied dat zowel gevoelig als energiek is, werd geschreven door Jeroen Russchen, die ook tekstueel verantwoordelijk was voor de vorige single ‘Bij je zijn’. “Toch is dit nummer totaal iets anders”, aldus Russchen. Het is de zanger uit Stadskanaal op het lijf geschreven en de vocale vertolking heeft er alle kans toe een regelrechte zomerhit te worden.

Naast diverse radio programma’s, Tv Oranje en een nummer 1 notering in hitlijsten als de SBS6 downloads Top10, heeft hij ook zeer prominente optredens en tv-opnames in het verschiet. De komende maand verschijnt hij in de line-up met artiesten als Glennis Grace, Roy Donders, Dean Saunders en Corry Konings. De videoclip behorend bij zijn nieuwste single;”Jij hoort bij mij” verschijnt binnen enkele weken.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.