Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Maar liefst 9 deelneemsters Miss Verkiezing Pinksterfeest in Jipsinghuizen

logo pinksterfeestJIPSINGSHUIZEN – Als het weer een beetje meewerkt belooft het inmiddels bekende Pinksterfeest op zondag 8 juni 2014  in Jipsinghuizen wederom een groot succes te worden.

Naast de gezellige braderie en vlomarkt aan de Wollinghuizerweg komt er ook weer een oldtimer Treffen met vele auto’s en vooral tractoren uit binnen en buitenland.

Aanmelden voor de oldtimer show is niet nodig, maar als je in aanmerking wilt komen voor een gratis braadworst en 2 consumptiemuntjes, moet je je aanmelden voor donderdag 5 juni via stichtingbovem@gmail.com

Op het horeca plein van Alting Transport komt een heus podium met catwalk voor de Miss Westerwolde verkiezing. De 9 deelneemsters komen uit heel Nederland.

Tevens is er een dans demonstratie van de beroemde dansschool Da Funky Feet Showdance uit Winschoten.

Naast het springkussen heeft de organisatie weer wat bijzondere attracties naar Jipsinghuizen weten te halen. Net als het springkussen, kan er gratis een ritje gemaakt worden op een kameel. En er is op een horecaplein een Bungee Jump Trampoline en een waterbassin met 10.000 liter water. Er zijn ballen bij waar je in kan kruipen en dan over het water rollen.

De dag begint om 10.00 uur. De activiteiten aan de Wollinghuizerweg eindigen om 17.00 uur. Het horecaplein gaat door tot circa 22.00 uur.

Uiteraard is de entree net als anders gratis.

Let op: aan de Vlagtwedder zijde is een parkeerplaats gecreëerd. (tegenover Grondverzetbedrijf Meendering) Je kan hier komen via de Renneborgweg. Dit maal zijn er meerdere verkeersregelaars.

Voor meer informatie zie: www.pinksterfeestjipsinghuizen.nl of Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.