Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Succesvolle Nelli Cooman Games in Stadskanaal

STADSKANAAL – Afgelopen weekeinde was het weer zover. De 17e Nelli Cooman games in Stadskanaal. Het stimuleren van mensen met en zonder beperking om doormiddel van sport het beste uit jezelf te halen en gericht op de integratie van jeugd -en gehandicaptensport. Het gebeurde allemaal afgelopen 31 mei en 1 juni op de nieuwe atletiekbaan in het Pagedal. Met name zaterdag was een topdag.

Nog nooit waren er zoveel deelnemers. Maar liefst 350 kinderen van uiteenlopende leeftijden deden mee met diverse atletiekonderdelen. Groot was het succes op zaterdag! Zondag was enigszins een tegenvaller omdat te weinig atleten zich hadden aangemeld voor de diverse onderdelen. Dit laatste werd vooral veroorzaakt door onderlinge concurrentie. Zondag waren er ook atletiekevenementen elders in het Noorden. De Nelli Cooman Run ging zondag echter wel gewoon door, zodat algemeen manager Rolf Huizinga – al met al – terug kan kijken op een geslaagd evenement.

RTV Stadskanaal verslaggever Gerrie Kremer sprak met ‘penningmeester ‘ Erik van der Vlag:

 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.