Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Avond4daagse en nog veel meer in bruisend Stadskanaal

4daagse 2013 (f: avond4daagsestadskanaal.nl )

4daagse 2013 (f: avond4daagsestadskanaal )

STADSKANAAL – Vanaf vandaag t/m vrijdag 6 juni a.s. vindt in Stadskanaal de avond4daagse weer plaats. Zo zijn er diverse routes gemaakt die leiden langs leuke plekjes in Stadskanaal, Musselkanaal, Nieuw-Buinen en omgeving. Voor de complete routes, starttijden, tijden voor afhalen en ruilen medaille’s, foto’s en andere informatie, kijk op: www.avond4daagsestadskanaal.nl

Vrijdag 6 juni vindt uiteraard weer het bekende bloemendefilé plaats onder begeleiding van 6 verschillende muziekkorpsen.T.w. DOS uit Ulrum, Amicitia uit Mussselkanaal, Crescendo uit Stadskanaal, St. Cecilea uit Elp, Pr.Hendrik uit Scheemda en Noorderveld uit Roden.

Donderdag 5 juni, geeft Con Spirito acte de precence.

Donderdag 12 juni vindt in de Beneluxlaan de jaarlijkse Beneluxmarkt plaats. (Voorheen de Buinersluismarkt) De markt zal gehouden worden van 14.00-tot 21.00 uur.Van 17.00-tot 21.00 uur zal de markt een extra gezellig karakter krijgen, door het optreden van de bekende zanger, Henk Harders. Dus Kom naar het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal en geniet van een groot aantal activiteiten dat u wordt aangeboden door de Centrum Winkeliers Stadskanaal.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

1 Reactie op “Avond4daagse en nog veel meer in bruisend Stadskanaal

  1. zet er neer of het door gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.