Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Programma Benefiet Event Alteveer lijkt compleet

Benefiet Alteveer

Benefiet Alteveer

ALTEVEER – De organisatie van het Benefiet Event Alteveer is meer dan tevreden over
de voorbereidingen. Jennie Greven: “We zijn begonnen met een idee wat kunnen wij doen voor de minima in onze regio. Dit idee is uitgegroeid naar een evenement wat steeds groter wordt. Het begon met één dag activiteiten op het evenemententerrein. Dit is uitgegroeid naar bijna een hele week. Steeds meer mensen uit onze omgeving komen met ideeën. Ideeën waar we alleen maar nog enthousiaster van worden. Een paar van deze ideeën zijn niet uitvoerbaar op 28 juni. Dit door gebrek aan ruimte. Veiligheid staat uiteraard voorop”.

Samen met CBS De Höchte en ODS ’t Zonnedal start de organisatie dinsdag 24 juni met een sponsorloop. Woensdagavond 25 juni organiseert ijsvereniging “deToekomst” een skeelerrondentocht. Donderdagavond 26 juni organiseert Plaatselijk Belang Alteveer een wandelpuzzeltocht. De opbrengst van deze activiteiten gaat naar de goede doelen.

“Er mag dan gezegd worden dat de crisis voorbij is. Nog veel mensen kampen met financiële problemen. Wij proberen met het Benefiet Event Alteveer bewustwording te creëren voor het probleem armoede en de maatschappelijke betrokkenheid te vergroten. Met de maatschappelijke betrokkenheid zit het volgens ons wel goed. Steeds meer mensen en bedrijven bieden spontaan diensten en producten aan, komen met ideeën en de bekendheid van het event wordt hierdoor steeds groter. Mede daardoor is het Benefiet Event Alteveer voor ons nu al geslaagd”, Aldus Jennie Greven. Het programma van het Benefiet Event Alteveer lijkt nu compleet. Al zou het de organisatie niet verbazen als er tot aan 28 juni nog steeds mensen met nieuwe ideeën komen.

Het Benefiet Event wordt om 10:00 uur geopend. Daarna wordt er gestart met een markt-rommelmarkt waarbij artiesten zullen optreden. Will Stevens is van de partij en ook duo Jan en Marga komt zingen. De Zeemansvrouwen uit Zuidbroek treden op en countrydansgroep The Bridge Dancers uit Bellingwolde zullen een demonstratie geven. Daar houdt het nog niet op. Hondenschool Alteveer gaat demonstraties geven terwijl Clown Marco eveneens de hele dag aanwezig is. Ook is er een klimwand van negen meter waar jong en oud mag proberen de top te bereiken. Diverse verenigingen zullen demonstraties en informatie geven. De markt duurt tot 16:00 uur. Daarna neemt party-feestband The Band-Its de muziek op het terras over. Er is een oldtimershow waar ook motoren, vrachtauto’s en zelfs gepimpte auto’s welkom zijn.

De goede doelen waar voor wordt ingezameld zijn uiteraard ook aanwezig. Bij de stands van Voedselbank Zuidoost Groningen, Stichting Leergeld, Stichting Veur Noppes en Stichting Dierenpiramide kunt u informatie
verkrijgen. – Er is nog plek voor standhouders. Ook (beginnende) artiesten zijn welkom. Aanmelden van oldtimers en gepimpte auto’s kan ook nog steeds. Het enige waar wij nu nog op hopen is mooi weer.

Meer informatie over het Benefiet Event Alteveer is te vinden op
benefieteventalteveer.nl. Men mag ook telefonisch contact opnemen: 06 29553033 (Jennie Greven).

Event Alteveer tegen de armoede in Oost en Zuid Groningen..

Event Alteveer tegen de armoede in Oost en Zuid Groningen..

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.