Direct naar de inhoud.

Onthulling beste portret oud wethouder v/d Kolk in Smeerling

Portret Van de Kolk nu nog in nevelen gehuld.. (f: RTVS)
Portret Van de Kolk is nog in nevelen gehuld.. (f: RTVS)

ONSTWEDDE – In maart organiseerde SKVS – De Pauw een wedstrijd: “wie maakt het beste portret van Jan-Willem van de Kolk”, toen (nog net) wethouder van de gemeente Stadskanaal. De organisatie is blij met de vele inzendingen, en vooral met de hoge kwaliteit ervan. De jury had dan ook de grootste moeite een winnaar te kiezen, maar het is uiteindelijk tóch gelukt. Zaterdag 21 juni volgt om 16.00 uur de bekendmaking van de winnaar. Dat zal gebeuren in buurtschap Smeerling bij Gasterij Natuurlijk Smeerling aan de Smeerling 15 te onstwedde .

 

In Smeerling begint op hetzelfde moment de Midzomerfair, die later op de avond gevolgd zal worden door het midzomernachtfeest. Smeerling is op dat moment ook de start- en finishlocatie van het Westerwolde Wandelweekeinde. Een feestelijke omgeving dus en beslist een bezoek waard.

F: Natuurlijk Smeerling
F: Natuurlijk Smeerling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-