Direct naar de inhoud.

Publiek enthousiast over eerste optredens ‘Westerwolds vertier’

  • door:
  • op:
Foto: Laurence Meijer - Westerwolde Actueel
Foto: Laurence Meijer – Westerwolde Actueel

SELLINGEN / TER BORG – Afgelopen weekend waren de eerste, van zes,  optredens van Stichting Unisolo in de boerderij van Staatsbosbeheer in Ter Borg.

 
Vele mensen bezochten de voorstelling die werd gegeven door theatergroep Unisolo en NizNo.  De start was op zichzelf al een feestelijk gebeurtenis en vond plaats op de parkeerplaats in Ter-Borg zuid waarna de bezoekers door de heidevelden naar de boerderij van Staatsbosbeheer in Ter Borg liepen. Tijdens de theaterale wandeling werden mensen begeleid en kregen ze verschillende theater stukken te zien in de mooie natuur. Veel van het door jongeren gespeelde werk werd later die avond pas echt duidelijk bij het zien van “het verjaardagsfeest”.
 
Aangekomen bij de boerderij was er een lopend buffet, gemaakt door Sytse  Kramer met (h)eerlijke streekproducten  en kon er een drankje worden gedronken.
 
Na het diner begon de voorstelling. Een spetterend optreden waar mensen in volle teug van genoten. De organisatie van Unisolo spreekt over een succesvolle eerste weekend en gaat ook volgende week uit van veel en evenzo enthousiast publiek.
 
De voorstellingen worden nog op de volgende datums gegeven: 21, 22, 28 en 29 juni. Meer informatie en kaarten zijn te reserveren via de website van stichtingunisolo.www.stichtingunisolo.nl



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal