Direct naar de inhoud.

Verrassend Stadskanaal 2014

  • door:
  • op:
Verrassend Stadskanaal (archief foto RTVS)
Verrassend Stadskanaal (archief foto RTVS)

STADSKANAAL –  Vandaag, zaterdag 21 en zondag 22 juni zal het centrum van Stadskanaal in het teken staan van Verrassend Stadskanaal. Ook de Centrum Winkeliers Stadskanaal hebben op zaterdag 21 juni in overleg met de organisatie op verschillende pleinen en straten activiteiten georganiseerd, voor jong en oud. De dag -activiteiten zullen plaatsvinden tussen 12.00-en 16.30 uur.

Kraampjes op het Raadhuisplein.
Op het Raadhuisplein zullen tijdens Verrassend Stadskanaal een aantal ondernemers zorgen voor extra gezelligheid. Er is een gevarieerd aanbod.

De Beneluxlaan gaat sportief!
In de Beneluxlaan vindt u o.a. een gezellige Lunchcafé voor een hapje en een drankje. Verder kunt u hier gratis op de foto met een geweldige raceauto.

De Kanaalpassage
In het overdekte winkelcentrum zorgen de ondernemers voor leuke activiteiten. O.a. is er een wedstrijd Loombandjes maken!

Lego, live-muziek en terrassen op het Menistenplein!
Van 12.00 uur tot 16.30 uur op het Menistenplein, het nationaal kampioenschap Lego bouwen.
Op de terrassen is het prima vertoeven onder het genot van livemuziek. En zoals u gewend bent, is er de zaterdagmarkt en gratis parkeren! Genoeg redenen om zaterdag 21 juni in het centrum van Stadskanaal te winkelen en te genieten van alles wat Verrassend Stadskanaal en ook de ondernemers u die dag te bieden hebben!

In de avonduren zijn er diverse muziekoptredens. Voor de complete Line-Up zie: Verrassend Stadskanaal.nl

RTV Stadskanaal is vanavond tot middernacht aanwezig bij o.a. het evenement Splash. Dit in het programma S-Express. Ook worden er weer (sfeer) video opnamen gemaakt.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal