Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Splash outdoor bij Verrassend Stadskanaal

Dorien (links) en  Amanda

Dorien (links) en Amanda

STADSKANAAL – Het was een vol Generaal Maczekplein gisterenavond in Stadskanaal! Enkele duizenden bezoekers wisten zich de hele avond prima te vermaken tijdens verrassend stadskanaal . Op de stampende beats van Dirtcaps, Shizzle en Tim Holland werd Splash outdoor gevierd. Met dresscode ‘wit’ gingen er heel wat liters verf door.

Dorien Franken van het programma S-Express was erbij en maakte samen met Gerrie Kremer en een ‘compleet’ RTVS team een sfeerreportage (live op de radio). Vanavond staan Glennis Grace, Lesley Williams en de TOF!Partyband on stage. Wij zeggen: Have Fun..

Splash Outdoor (F: RTV Stadskanaal)

Splash Outdoor (F: RTV Stadskanaal)

splash3

Splash2

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.