Direct naar de inhoud.

TV opnames Boerderij Hooghei te Onstwedde

  • door:
  • op:
Boerderij Hooghei binnenkort bij de EO
Boerderij Hooghei binnenkort bij de EO

ONSTWEDDE – Het was een drukke week voor Boerderij Hooghei. Naast de dagelijkse werkzaamheden en activiteiten waren de familie Wolfs en hun cliënten de hele week druk bezig met de voorbereidingen voor TV opnames en de landelijke open dag.

TV opnames
De Evangelische Omroep kwam langs om TV opnames te maken voor het programma Nederland Zingt op zondag. De EO maakt de komende zomer een serie over landbouwbedrijven die naast agrarische werkzaamheden een tweede bedrijfstak voeren. Boerderij Hooghei heeft zich naast de landbouwactiviteiten gespecialiseerd in het aanbieden van dagopvang voor mensen met een beperking.

Open huis
Binnen het landelijk kader van de “Maand van de zorglandbouw” was er gisteren van 11.00 uur tot 16.00 uur de mogelijkheid om een kijkje te nemen. Het was er dan ook gezellig druk. Boerderij Hooghei biedt mensen die door een beperking een zorg- of hulpvraag hebben, een voor hen passende dagbesteding. Naast de dagelijkse structuur, het werken met dieren en planten is er voldoende tijd voor ontspanning. Deze combinatie geeft cliënten rust en zelfvertrouwen. Boerderij Hooghei vindt u aan de Barkhoornweg 9 in Onstwedde. De website kun je hier vinden: boerderijhooghei.nl



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal