Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Slotfestival Muziekschool Zuid-Groningen

Changes

Stadskanaal – Dinsdag 1 en woensdag 2 juli sluit Muziekschool Zuid-Groningen het seizoen groots af met het meerdaagse Slotfestival ‘Changes’. In zowel de RSG in Ter Apel als in Theater Geert Teis in Stadskanaal kan het publiek genieten van gevarieerde optredens.

De aftrap van het slotfestival is op dinsdag in Ter Apel (RSG Oude Weg 41). Hier treden op: de cajon-groep, blazersklassen van muziekvereniging Jeduthun en Dindua en leerlingen van diverse basisscholen uit de regio. De avond wordt op spectaculaire wijze afgesloten door Rockband ‘Loaded Gun Extended’.

Woensdag treden de leerlingen uit Stadskanaal en omgeving op in Theater Geert Teis. Het festival wordt geopend door de bekende zandkunstenaar Gert van der Vijver. Vervolgens zijn er op vier podia in het theater en in de muziekschool diverse optredens van o.a. ballet, orkesten, bands, het popkoor, ontdek muziek en diverse ensembles. In de hal van het theater kan het publiek ‘De Muziekmachine’ volop uitproberen.

Beide avonden vangen aan om 19.00 uur. De toegang is gratis. Voor info: Muziekschool Zuid-Groningen, tel. 0599-631700.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.