Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

2e editie Secret Forest Festival staat in de startblokken

Secret Forest Festival (f: archief RTVS /BJB)

Secret Forest Festival (f: archief RTVS /BJB)

STADSKANAAL – Zaterdag 5 juli vindt de 2e editie van Secret Forest Festival (SFF) plaats midden in de prachtige bossen van Het Pagedal in Stadskanaal. Discotheek FOX, uitgeroepen tot populairste club van Nederland en Studio TaS bundelen hiervoor opnieuw hun krachten samen. Het Pagedal wordt op 5 juli omgetoverd tot een mysterieuze plek met magische momenten en voert je mee naar een tweede wereld. Deze geheimzinnige wereld opent haar deuren om 12.00 uur, waarna de bezoekers tussen de hoge bomen door vier verschillende podia kan ontdekken met de muziekstijlen house, hardstyle en urban&eclectic.

Meer dan 40 DJ’s en artiesten, waaronder Chuckie, Wasted Penguinz, Korsakoff, Quintino, Max Enforcer, Darkraver en Vato Gonzalez & MC Tjen, blazen hier tot middernacht een muzikale wind door de bomen. De hardstyle-area wordt gehost door het populaire Connected. Zij presenteren een ongekende line-up met de allerbeste hardstyle-dj’s van de wereld op dit moment.

SFF line-up 2014

SFF line-up 2014

House Revolution is de host van de house-area, waar Chuckie de uitzonderlijk grote naam is die meer in het buitenland draait, dan in Nederland. Nieuw ten opzicht van vorig jaar zijn FRSTL, waar alle soorten van hardere Dance voorbij zullen komen. Korsakoff, Darkraver, Pavo, Dr. Rude en Ruthless zullen het spreekwoordelijke dak er zeker af laten gaan!

Ook nieuw is de Flugel Legends area waar onder andere legendes als Dj Jean en Def Rhymz zullen optreden! Terwijl de muzieknoten als appeltjes uit de bomen vallen, kunnen de verwachtte 5000 bezoekers tussen de bomen relaxen in de lounge-area, een gevarieerde en ook gezonde snack halen in de foodarea of leuke gadgets kopen op de festivalmarkt. Tegen de schemering worden de bomen uitgelicht met led-lampen, waarbij een spetterend kleurspektakel ontstaat, die de magie van Secret Forest Festival extra zal benadrukken.

Als blijkt dat het Nederlands Elftal voetbalt op 5 juli is er natuurlijk ‘s avonds een grote oranje area met ledwall.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.