Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Muzikale avond met Thijs Pot e.a. in de Drijscheer te Alteveer

vlnr Chris Kornelis-Thijs Pot- Jasper StuutSTADSKANAAL – Thijs Pot uit Stadskanaal, bekend van het tv-programma X-Factor en auditant team Angela Groothuizen, zal vrijdagavond 4 juli a.s. optreden in ‘de Drijscheer’ in Alteveer. Thijs zal worden begeleid door Jasper Stuut en Chris Kornelis. Gedurende de avond zal Thijs diverse nummers zingen, van snelle pop tot gevoelige ballads, zowel Nederlands- als Engelstalig.

Naast het hoofdoptreden van Thijs en Co, dat ongeveer een uur zal duren, zullen er nog enkele plaatselijke artiesten hun opwachting maken. De avond in ‘De Drijscheer’ in Alteveer begint om 20.30 u. en de kaarten à € 3,50 kunnen aan de kassa worden gekocht.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.