Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Voorlopig nog geen miniaturenpark in Stadskanaal

miniaturenparkSTADSKANAAL – De gemeente kan er maar niet in slagen een ondernemer te vinden om het miniaturenpark op te zetten. Dit park is enkele jaren geleden gekocht voor 300.000 euro op aanraden van toenmalig wethouder Ferry Booij. Het miniaturenpark stond destijds in Appelscha en is een weergave op schaal van Friesland, Drenthe en Groningen. Plannen om het park onder te brengen bij de museum spoorlijn STAR of bij het Streek Historisch Centrum zijn tot dusver mislukt.

Wethouder Peter Gelling (GBS) gaat desondanks ervan uit dat het park in de toekomst te zien zal zijn in onze gemeente: “Ik reken erop dat we een creatieve invulling gaan vinden voor het park”, aldus Gelling eerder deze week in het DvhN. Het miniaturenpark met alles erop en eraan ligt nu opgeslagen in depot en wacht geduldig op betere tijden

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.