Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

RTV-Stadskanaal en Radio Westerwolde live op het Secret Forest Festival

Maddy Madpack en Billy the Kit op het Secret Forest Festival 2013

Maddy Madpack en Billy the Kit op het Secret Forest Festival 2013

RTV-Stadskanaal en Radio Westerwolde slaan net als in 2013, de handen ineens tijdens de 2de editie van het Secret Forest Festival. Van 18:00 tot 00:00 zal er een gezamenlijke uitzending worden gemaakt die te horen is op zowel RTV-Stadskanaal als Radio Westerwolde.

Van 6 tot 8 uur s’avonds hoor je RTV-Stadskanaals eigen Arnold Jeuring samen met de vrijdagavond DJ van Radio Westerwolde: Marc Vos. Van 8 tot 10 uur s’avonds hoor je dé zaterdagavond DJ van Radio Westerwolde en RTV-Stadskanaal: René de Jonge samen met de jongste vrijwilliger van RTV-Stadskanaal: Jan Paul Beukema. Van 10 tot 12 uur s’avonds hoor je een mix van hoogtepunten van de dag, samen met de beste mixtape’s. Door de dag heen hoor je aan het begin van elk uur een terugblik wat er eerder die dag al gebeurde op het festival, door René en Jan Paul. Ook zullen Spikey Spike en Maddy Madpac de hele dag met een camera op pad zijn, op en rond het festivalterrein.
Zet ‘m dus klem op 105.3 FM, aanstaande zaterdag vanaf 12:00.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.