Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zaterdag boekenmarkt in Stadskanaal

logo centrum winkeliers StadskanaalSTADSKANAAL – zaterdag 5 juli a.s. zal voor de tweede keer dit seizoen in samenwerking met de Centrum Winkeliers een Boekenmarkt worden georganiseerd. (De derde en laatste boekenmarkt van dit seizoen, is op zaterdag 14 augustus).

Op deze boekenmarkt kun je niet alleen boeken vinden, maar ook Lp`s,singles, stripboeken, postzegels, ansichtkaarten en munten. Voor deze markt hebben zich weer vele verkopers en verzamelaars aangemeld en zullen hun vaak interessante waar voor u uitstallen.

De markt zal gehouden worden van 10.00 – tot 17.00 uur op het Menistenplein.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.