Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerkendag in Musselkanaal

BijbelMUSSELKANAAL – De kerken in Musselkanaal en Mussel zijn al een aantal jaren op weg om elkaar te leren kennen en te begrijpen. Daar is een gespreksgroep “Rond de Tafel” uit voort gekomen. Hierin is besloten om op 13 september een Kerkendag te organiseren, om te laten zien wat er in de kerken gebeurd en hoe gebedsbijeenkomsten gehouden worden. Deze kerkendag zal om 16.30 uur worden afgesloten met een gezamenlijke viering in de Christelijk Gereformeerde Kerk “De Ark” Molenstraat 55 te Mussel

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.