Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sprookjesdag in centrum Veendam

sprookjes en theater in Veendam

sprookjes en theater in Veendam

VEENDAM – Op zaterdag 12 juli organiseert Bogdike in samenwerking met Summerfun de allereerste Sprookjesdag! De winkelstraten van Veendam staan de hele middag vol met elfjes, kabouters en andere sprookjesfiguren.

Het Veenlustplein, het Museumplein, de Kerkstraat, de Promenade en de Winkler Prinspassage zullen van 13.00 tot 17.00 uur in het teken staan van sprookjes en fantasie. Laat je verbazen door straattheater, sprookjesverhalen en muziekacts. Natuurlijk mag iedereen verkleed komen als zijn of haar favoriete sprookjesfiguur!

Hele middag interactieve shows
Op alle plekken in het centrum zijn er spetterende interactieve optredens. Zo kun je een sprookjesverhaal naar keuze tot leven zien komen en je eigen sprookjesfoto maken met behulp van ‘green screen fotografie’. Voor alle leeftijden is er wat te zien en te doen.

Vossenjacht met Hoi Pippeloi
In samenwerking met kindercentrum Hoi Pippeloi wordt er die middag een grote vossenjacht georganiseerd. Verspreid door het hele centrum staan vossen, verkleed als sprookjes- en fantasiefiguren. Deelnameformulieren zijn de hele middag te verkrijgen op het Museumplein. Onder de deelnemers worden er mooie prijzen verloot, waaronder toegangskaartjes voor het Sprookjeshof te Zuidlaren.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.