Direct naar de inhoud.

Kanaalster met veel drank op botst op lantaarnpaal

Foto: M. Dol - RTV-S
Foto: M. Dol – RTV-S
Foto: M. Dol - RTV-S
Foto: M. Dol – RTV-S
Foto: M. Dol - RTV-S
Foto: M. Dol – RTV-S
Foto: M. Dol - RTV-S
Foto: M. Dol – RTV-S

STADSKANAAL – Een 32-jarige automobilist uit Musselkanaal raakte zaterdagavond fors uit de koers op de Hoofdstraat in Stadskanaal. Vlakbij de Buinerbrug stuurde de man het fietspad op en botste frontaal op een lantaarnpaal. De 32-jarige werd voor onderzoek naar het ziekenhuis in Stadskanaal gebracht.

De politie was kort voor het ongeluk gebeld dat een bezoeker van een café op de Hoofdstraat dronken achter het stuur van zijn auto was gestapt en met extreem hoge snelheid was weggereden. Terwijl de agenten onderweg waren, ging het mis en klapte de Kanaalster op de lantaarnpaal. Daarbij ontstond een enorme ravage. In het ziekenhuis werd in verband met het vermoed alcoholgebruik een bloedproef van de bestuurder afgenomen. De politie maakt proces-verbaal op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-