Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

2e editie Secret Forest Festival met oranje tintje

Secret Forest festival 2014 (F RTVS)

Secret Forest festival 2014 (F RTVS)

STADSKANAAL – Afgelopen zaterdagmiddag en avond was het feest in het Pagedal. Enkele duizenden bezoekers van het dance event ‘Secret Forest festival’ gingen hier uit hun dak. De organisatie had er opnieuw wat moois neergezet met vier podiums. Het festival terrein was iets compacter in elkaar gezet dan vorig jaar. Zo was de entree dichterbij en kon er gemakkelijker heen en weer gelopen worden. Ook de geluidsinstallaties waren dusdanig afgesteld dat het perfect klonk op het terrein en nauwelijks doordrong tot in de bewoonde wereld.

‘S middags was het Chuckie die het festival een flinke boost gaf op het grote House Revolution podium. Afgeschermd door zijn management, bleek het helaas onmogelijk voor de aanwezige media (RTVS/ RWW) de beroemde DJ na afloop te interviewen. Rond 17.15 vertrok hij met een gereedstaande helikopter..

MC SFF 014 (f BJB RTVS)Een plensbui rond 19.00 kon het publiek niet deren. De temperatuur was met 24 graden perfect zodat het eerder verkwikkend was. De organisatie deelde poncho’s uit. Verder was er weinig mogelijkheid tot schuilen, maar de bui duurde gelukkig slechts 20 minuten. Hierna brak de zon weer door en bleef het droog tot het einde.

SFF

House Revolution

Onverwacht succes bleek het Freestyle podium wat de volgende keer best wat groter mag. Een minpunt waren de toiletten, waar onvoldoende toiletpapier aanwezig was (volgens bezoekers). Maar daar bleef het bij, want het was ondanks dit minpuntje, een ‘supervet’ Secret Forest Festival 2014 editie met dol enthousiaste en gezellige festivalgangers uit alle windstreken van ons land. De aanwezige hulpdiensten hoefden dan ook niet in actie te komen en stonden ‘werkeloos’ backstage. De avond werd afgesloten met een groot voetbalscherm met als held doelman Tim Krul tijdens de WK voetbalwedstijd: Nederland – Costa Rica. Want ook hier was aan gedacht.

RTV Stadskanaal en Radio Westerwolde deden ‘s avonds live radioverslag ( Luister hier een compilatie ). Ook zijn er unieke interviews en beelden gemaakt die we jullie zsm laten horen en zien.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.