Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jong succesvol talent in Musselkanaal

Lieneke van Eijkelenburg MUSSELKANAAL- Lieneke van Eijkelenburg is dertien jaar geleden geboren in het Zeeuwse Goes, waar ze tot haar twaalfde jaar woonde in Krabbendijke. Op elfjarige leeftijd heeft zij haar eerste solo cd opgenomen. Het jong talent heeft meegewerkt aan verschillende cd’s en concerten met muzikale begeleiding van grote namen. Jan Vayne, Reinata Heemskerk, Martin Zonnenberg, Andre van Vliet en Jaap Kramer, om maar  enkele bekende namen te noemen . Ook zong Lieneke duetten met niemand minder dan Jan Stolk en Henk van Dijkhuizen.

Ook in haar eigen woonplaats is, na de verhuizing naar het Noorden, haar zangtalent niet onopgemerkt gebleven. In mei won Lieneke de eerste prijs bij een talentenjacht op school (Ubbo Emmius). In juni deed Lieneke mee aan een talentenjacht in Musselkanaal waar zij eveneens de eerste prijs won.

Op dit moment is ze bezig met een nieuwe solo cd en staan er een paar concerten op de agenda waar ze haar medewerking mag verlenen. Ook mag zij opnieuw optreden met het Chr. Mannenkoor o.l.v. Joh. W. Pots. Samen met dit koor heeft zij ook al een succesvol opgetreden voor Nederland Zingt.

Binnenkort hoopt RTVS een interview te houden met dit jong verrassend talent. Wilt u hier op niet wachten dan bent u aanstaande zondag 13 juli van harte welkom in de morgendienst van de Baptisten Gemeente Stadskanaal Noord aan de Handelsstraat in Stadskanaal waar Lieneke enkele liederen ten gehore zal brengen. Muzikale begeleiding is in handen van Joh. W. Pots. Aanvang 10.00 uur en het spreekt voor zich, iedereen is van harte welkom.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.