Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stichting Lucky Joe bestaat 10 Jaar

Lucky Joe vanuit studio Nieuw Buinen

Lucky Joe vanuit studio Nieuw Buinen

NIEUW BUINEN – (inclusief video). Muziek is een passie voor velen. Zo ook voor ons en dat willen we graag met iedereen in ‘gedichtvorm’ delen

Het begon met een geheime zender in de jaren tachtig. En zoals menig wel weet die tijd was prachtig. Maar al vond je plaatjes draaien nog zo fijn. Deden al die centjes voor bekeuringen best veel pijn. Dus word je toch verstandig en laat je de zender uit. Dat is dan best wel heftig en een resoluut besluit. Maar met de jaren verander je als mens. En heb je zo nu een dan ook wel eens een andere wens. Dan zie je al die kleine dingen in het leven. Die je nog veel meer plezier hebben gegeven. Je kinderen, kleinkinderen en zoveel

Geheime zender

Geheime zender

meer om van te genieten en thuis op de radio luister je dan nu zelf naar je eigen favorieten. Dan opeens komt er weer een mooie uitdaging op je pad. En mag je zenden, legaal, op de radio! Hoe vindt je dat? Tja, je denkt laat ik het maar eens proberen en menig bleek dat toch wel te waarderen’. Het begon bij de L.O.K. daarna bij Continu en op je eigen internetstation draai je de meeste liedjes in je eigen taal.

Ook het programma “De Gouden Uren” doe je nu al jaren bij RTV Stadskanaal. In de loop der jaren ( 08-07-2004) werd er een Stichting opgericht : Stichting Lucky Joe. Bekend en onbekend talent promoten op CD, de radio, of in een show. Ook het Lucky Joe Magazine werd een feit. En voor een muziek programma op TV werd het volgens RTV Stadskanaal ook weleens tijd. Ja vele tegenslagen hebben we in de jaren overwonnen. Waar we ook weleens hebben gedacht waar zijn we eigenlijk aan begonnen.

Maar het leven bestaat uit vallen en opstaan. En we zijn blij dat velen van u ons in al die jaren naast ons zijn blijven staan.. Zoveel artiesten zien komen en gaan, zoveel artiesten die succesvol een eigen weg zijn ingegaan.. Zoveel familie, vrienden en artiesten om ons heen verloren,. Vergeten zullen we ze noot want ze zullen altijd bij ons leven horen. Muziek hoort bij het leven en helpt je bij vreugde en verdriet. Muziek maakt vrolijk en troost je ook als een ander je tranen niet eens meer ziet. Zoveel fans, zoveel mensen die op hun eigen manier genieten van muziek. Ja al deze mensen daar doen we het voor want dat is ons publiek.
Als lezer van het blad, luisteraar op de radio of kijkers naar het programma op TV. Tegen deze mensen zeggen wij dank u wel en hopelijk kijken , lezen en luisteren jullie nog jaren met ons mee. Tegen alle artiesten zeggen wij ook dank je wel voor jullie inzet en vertrouwen. Want mede dankzij jullie hebben wij een leuke stichting weten op te bouwen. Ook bedanken wij ons team waar we al die jaren lief en leed mee hebben gedeeld . En willen wij ook graag Joseph ( Lucky Joe ) bedanken. Voor al die jaren van inzet en al die mooie muzikale klanken

Muzikale groet,
Joseph Plat, Dina Plat, Dina Ploeger, Yke-Jan v/d Heide
________________________________________

TV Lucky Joe in hotel Flora Hillegom!

Op zaterdag 29 maart 2014 waren wij te gast in hotel Flora in Hillegom om daar opnames te maken voor ons muzikaal TV programma “TV Lucky Joe” Om te vieren dat TV Lucky Joe 10 Jaar bestaat gaan wij de drie afleveringen die wij daar hebben opgenomen, online zetten op YouTube!

Deel 1 is vanaf nu te bekijken:

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

2 Reacties op “Stichting Lucky Joe bestaat 10 Jaar

  1. Jan-Willem van de Kolk

    Alle mensen van Lucky Joe: van harte gefeliciteerd met jullie 10-jarig jubileum. Dat jullie nog lange tijd heel veel mensen muzikaal plezier mogen bezorgen!

  2. van harte gefeliciteerd met jullie 10-jarig jubileum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.