Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

20-jarige man dood gevonden in zwembad

politieGasselternijveen – Vrijdagmiddag rond 6 uur is in het zwembad van vakantiepark Hunzepark in Gasselternijveen, het lichaam van een man gevonden.

Omstanders zagen een lichaam in het zwembad drijven. Er is geprobeerd te reanimeren. Ook is er een traumahelikopter ter plaatse gekomen. De doodsoorzaak is nog niet duidelijk, er wordt niet gerekend op een misdrijf.

 

Update 20:35: journalisten en fotografen worden op afstand gehouden door het personeel. Politie stuurt omstanders weg.

Update 20:40: Volgens een woordvoerder van de politie is nog niet duidelijk hoe de man is overleden. De man zou onwel geraakt kunnen zijn of er is mogelijk sprake van een ongeval.” – Aldus de NOS

Update 20:41: Volgens de politie gaat het om een jonge man van rond de 20 jaar. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

Update 20:49: Naar verluidt verbleef het slachtoffer vanaf 15:30 met zijn ouders op het park.

Update 23:20: Een woordvoerder van de politie heeft zojuist bevestigd dat het gaat om een 20-jarige, Turkse man. De man is in het zwembad overleden. Ook is er bevestigd dat de man niet door een misdrijf is omgekomen.

Update 12-07-2013, 15:31: Een woordvoerder van het Hunzepark bevestigt dat het zwembad weer open is.

Update 12-07-2013, 20:10: De provincie Drenthe heeft vandaag onderzoek gedaan naar het toezichtplan. Uit het onderzoek is geconcludeerd dat het Hunzepark aan alle gestelde veiligheidsvoorwaarden heeft voldaan. Met de badmeester gaat het “naar omstandigheden goed.”

Er wordt nog verder onderzoek gedaan. Zodra er meer bekend is, wordt die informatie bij dit artikel gevoegd.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

1 Reactie op “20-jarige man dood gevonden in zwembad

  1. Afschuwlijk. Ik bid de ouders en andere nabestaanden, maar ook de omstanders en medewerkers van het park veel sterkte toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.