Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Twee mannen aangehouden voor diefstal

politie_autoSellingen – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 20-jarige inwoner van Veenhuizen en een 19-jarige inwoner van Stadskanaal aangehouden op verdenking van diefstal. Het duo had een autoband gestolen.

Een getuige zag op het terrein van een autobedrijf aan de Weenderstraat twee mannen lopen met autobanden. Gezien het nachtelijke tijdstip reden om de politie te waarschuwen. Het duo werd aangesproken door agenten.

Volgens de twee hadden ze een lekke band en wilden ze een autoband verwisselen. De eigenaar van het garagebedrijf kwam ook ter plaatse. Hij kwam al snel tot de ontdekking dat van één van zijn auto’s een band miste. Hierop werd het duo aangehouden. De eigenaar van het bedrijf deed aangifte. Beide verdachten werden overgebracht naar het cellencomplex in Groningen en daar voor nader onderzoek ingesloten.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.